Nejnovější recenze ze sekce Hokejové branky
- Možnost střílet klasickým pukem
- Rychlá montáž kostrukce
- Zdlouhavé nasazování síťky pomocí prvlékání tkaničky
Dvanáctiletý syn je nadšený. Branku má venku a střílí denně. Sám údajně cítí zlepšení.
- lehce složitelné-simply clever
- trošku silnější stěnu trubky konstrukce
- Branka vhodná pro hráče s menší razancí střely.
- Slabý materiál konstrukce branky , při větší ráně pukem do tyčky se vytvoří důlek
Branka vhodná pro hráče s menší razancí střely.
Slabý materiál konstrukce branky , při větší ráně pukem do tyčky se vytvoří důlek .
U branky se jedná se o čínskou výrobu ,tudíž trubky po prvních střelách pukem jsou viditelně zdeformované. Dá se to užívat , ale esteticky je to ošklivé
sp
- Snadná montáž a demontáž
- Přepravní vak
- Lehká konstrukce
- ruční připevnění sítě pomocí provázků
- rychlé dodání
- Zatím jsem žádnou nezaznamenal.
Koupil jsem to jako dárek vnukovi, který si to přál - tréningovou branku potřebuje. Osobně s brankou zkušenost nemám.
Rychlé sestavení branky
Zpomalení jen u upevnění sítě
Výsledek skvělý, doporučuji
Dobrá, levná tréninková branka v oficiálním rozměru. Po sestavení v bytě můžete být trochu znepokojeni velikostí branky, ale ano, je to opravdu klasická branka 183x122, akorát se její velikost ztrácí ve velikosti ZS.
je lehká na přenášení, síť jsem natahoval na dvakrát
super hra pro kluky
Brána/síť odpovídá popisu, několikrát uplatněna a s funkčností jsem spokojen. Výrazně bych pokáral barvu rámu, která již při montáži odpadávala...
- lehká branka
- Čínsky produkt
- Dá se dobře skladovat
- Kovová konstrukce
- lehká
- nevím je to dárek k vánocům.
Kovova konstrukcia, jednoduche na zlozenie - ale rozkladat ich uz dufam nebudeme.
Siet je trochu viac napnuta, nez som cakal, ale kedze pouzivam soft lopty, vydrzat by mala.
- kvalita provedení díky značce Winnwell
- nic jsem nenašel
Perfektní zábava hlavně pro malé hokejsty
Zobrazuji 41 - 60 ze 75 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 Další »